Multe cazuri de pe rolul instantelor din Romania sunt tergiversate de parti care refuza sa angajeze un avocat, fie de avocati care nu sunt intr-adevar interesati sa castige pentru clientii lor, asa ca amana continuu termenele date de instante.

Sigur, printre cei care refuza sa-si angajeze un avocat sunt si cei care stiu ca au castig de cauza si se pot reprezenta singuri, dar sunt si aceia care au avocati nepregatiti. Din ultima categorie este foarte usor sa faci parte, daca nu iti alegi avocatul cu atentie.

Cu precadere in Bucuresti sunt o multime de avocati, in cautare de client, insa desi si-I doresc, nu sunt mereu pregatiti sa lupte in instant, pentru ei. Daca te afli intr-o situatie ce necesita angajarea unui avocat in Sector 1, atunci trebuie sa stii sa il alegi cu atentie. Fiind un sector important al Bucurestiului, poti afla cu usurinta de ce cazuri s-a ocupat, cate dintre acestea a castigat, si bine inteles, ce onorariu practica.

Pozitia geografica iti mai da un avantaj. Desi nu este 100% valabil in toate cazurile, Sectorul 1 are cea mai mare aglomerare de avocati buni, cu adevarat buni. Tot ce trebuie sa faci, daca esti interest sa castigi este sa alegi cel mai bun avocat din Sector 1.

Odata ales, stabileste intalniri cu el pentru a-l pune la curent cu situatia ta, iar in felul acesta va putea si el sa vada ce este de facut in continuare. Asa cum tu ai dreptul sa alegi orice avocat din Sector 1, trebuie sa tii minte ca si avocatul are dreptul sa refuse un caz, sau altul, in functie de preferintele si pregatirea sa. Este gresit sa alegi un avocat ce se ocupa de succesiuni, daca tu ai nevoie de un avocat specializat in drept comercial.

Alege cu grija si cu atentie si nu vei regret decizia ta. Un avocat bun, castiga pentru tine sit e ajuta sa-ti faci dreptate.