Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://avocatilincabumb.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER denumită în continuare CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER.

CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER este o entitate juridica ce functioneaza in conformitate cu legislatia din Romania, cu sediul în Bucuresti Sectorul 6, str. Lt. Gheorghe Caranda, nr. 71, cod unic de înregistrare 26342015.

Site-ul https://avocatilincabumb.ro este administrat de CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER si are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastră.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://avocatilincabumb.ro.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER.

 1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER şi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER sau aduc un prejudiciu imaginii CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
 2. Preţurile afisate pe acest site pot fi modificate fara o anunţare prealabilă a utilizatorilor. Preţurile nu sunt cu titlu de ofertă garantată şi nelimitată în timp.
 3. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
 4. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER.
 5. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii cabinetului de avocat Ilinca Paula Veersau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
 6. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
 7. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
 8. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER.
 9. Preţurile afişate pe https://avocatilincabumb.ro sunt afişate în EURO si este specificat daca conţin sau nu TVA şi poti fi modificate fără notificare în prealabil. De asemenea, CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER işi rezervă dreptul de a modifica disponibilitatea sau structura pachetelor de servicii făra notificări în prealabil.
 10. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu poate garanta că mesajele trimise catre CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
 11. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitate deoarece se aplică vizitei pe acest site.
 12. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. CABINETUL DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER.
 13.  Folosirea fără drept sau acord scris a tuturor materialelor CABINETULUI DE AVOCAT ILINCA PAULA VEER este strict interzisă.

Ultima actualizare: 16.01.2020

 

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie