Fie ca aveti sau nu spirit antreprenorial, este bine sa siti cu ce se mananca dreptul comercial, si mai ales cum puteti sa va ajutati atunci cand aveti probleme cu creantele.

Fie ca vreti sa le recuperati, fie ca vreti sa le inapoiati dar nu aveti posibilitatea, este bine sa stii ca puteti cere ajutorul unui avocat de recuperare creante.

Rolul lui este destul de simplu. Daca trebuie sa recuperati creante de la o persoana fizica sau juridica, atunci avocatul va incerca toate posibilitatile existente pentru a realiza acest lucru.

Daa, pe de alt parte, trebuie sa inapoiati niste creante,dar ati vrea,in acelasi timp,  sa nu fie nevoie sa platiti si penalitati de intarziere si alte comisioane. Ei bine atunci e cazuil sa va  luati un avocat de recuperare creante are sa lucreze in favoarea dumneavoastra. Acesta va incerca sa obtina pentru dumneavoastra un pret minimal al costurilor, pentru a nu va falimenta si in acelasi timp sa multumeasa si cealalta parte a afacerii, adica pagubitul care v-a reclamat.

Atunci  cand facem aceste operatiuni prin banca, lucrurile vor fi greoaie, vor exista comisioane de tot felul care vor face din victoria dumneavoastra una amara. Executorii bancilor nu sunt niciodata rezonabili, incercand sa obtina maximul de valoare din orice situatie, si mai bine va lipsiti de toate inconvenientele ce pot aparea in sistemul bancar.

Un avocat de recuperare creante va fi la fel de staruitor si de perseverent ca un executor bancar, doar ca acesta nu practica comisioane ascunse, tertipruri prin care sa va taxeze dublu, si va minimiza timpul in care problema dumneavoastra va fi solutionata. Atat dumneavoastra cat si avocatul stiti ca timpul inseamna bani, asa ca eficienta trebuie sa atinga cote maxime.