Judecatoriile din orasele mari, mai cu seama cele din Bucuresti, sunt aglomerate cu mii de cazrui civile pe rol, care nu fac decat sa ingreuneze luarea de decizii pertinente si mai ales corecte din punct de vedere legal. Una dintre solutiile acestei probleme poate fi angajarea unui avocat care sa ajunga la o intelegere inantea procesului, pentru  a nu se mai ajunge la proces, despre care stim ca poate avea o multime de termene.

In capitala, exista o multime de astfel de cazuri deschise la judecatorii, insa  in cazul in care va aflati in Sectorul 1, aveti noroc. Cel mai bun avocat din Sectorul 1 va sta la dispozitie. Acesta este specializat pe toate ramurile de drept civil si comercial, exact acele ramuri care nu nesecita neaparat un procres indelungat, cum este in cazul proceselor de natura penala. Avocalut indrept comerial si indrept civil, poate obtine castig de cauza pentru dumneavoastra in doar cateva zile. Acest lucru este comparabil cu perioadele indelungate   de procese care va pot seca buzunarele, va pot face sa va pierdeti rabdarea si cauza pentru care ati ajuns ininstanta.

Procesele  civile si comerciale, nu sunt intru totul reglementate in tara noastra, deoarece partile procesului pot opta sa duca cazul in instanta, ori  in alte state aceste cazuri ajung abia in sala de judecata abia ca o ultima solutie.

In Romania, trebuie doar sa trecem mai intai pe la mediator, inainte sa ajungem la avocat, insa la momentul incare ajungem la avocat este deja destul de tarziu. Aveti noroc totusi, daca se intampla ca disputa voastra sa fie inregistrata in circumscriptia Judecatoriei  Sectorului 1, pentru ca aici puteti gasi cel mai eficient  avocat din cati exista.  Trebuie doar sa luati legatura cu avocatul din Sectorul 1 care va stabili imediat o intrevedere cu dumneavoastra pentru a discuta detaliile legate de cazul si situatia dumneavoastra. Va puteti baza pe confidentialitate, profesionalism si eficienta, fara sa fie nevoie sa scoateti din buzunar sume  mari de bani.