Este un lucru bine stiut ca renumele unui avocat este construit pe baza tuturor cazurilor dificile pe care le-a castigat, iar cu cat avocatul are mai multe cazuri castigate, cu atat este mai cautat. In aceasta categorie exclusivista se incadreaza si un avocat din Sectorul 1 la care ne este mai simplu sa numaram cazurile pe care le-a pierdut. Am avea putin de numarat, pentru ca deocamdata nu a pierdut nici un caz, din cele pe care le-a reprezentat. Aria sa de specializare este una destul de larga, avand in vedere ca niciun caz de drept civil, comercial, de mosteniri de recuperari creante nu a scapat nerezolvat.

Cu o pregatire de exceptie, la Sorbona si la alte scoli importante de Drept, din lume, avocatul cunoaste toate ferestrele legislative de care este posibil sa ai nevoie.   O persoana de incredere este o persoana care poate face multe lucruri pentru noi sau pentru bunastarea noastra, iar acest avocat din Sectorul 1 se bucura de increderea a sute de clienti multumiti.  Desi inca tanara, nu putem vorbi despre avocatul nostru ca despre un oricare tanar de pa strada. Nu, avocatul acesta are pregatirea in minte si legislatia in sange,astfel ca nu exista pentru ea vreun caz care sa nu poate fi rezolvat si, mai mult de atat, castigat.

Principalul motiv pentru care acest avocat castiga de fiecare data, este perseverenta si perspicacitatea, iar experienta pe care a castigat-o de-a lungul anilor nu face decat sa intareasca principiile legislatiei si mai mult. Castigarea unui caz nu mai tine cont de nimic si atat timp cat poate actiona pe mai multe cai pentru  a castiga, si totul doar in limitele legii, asa cum practica un avocat ideal, castigul este singura solutie viabila.