Nu gasesti tot timpul cei mai buni avocati in Bucuresti, insa atunci cand ii gasesti trebuie sa tii cu dintii de ei. Un avocat din Bucuresti cu multe victorii la active are cateva caractestici majore, care te vor ajuta sa-l identifici mai usor.

Accesibilitatea este unul dintre aceste criterii. Cu cat un avocat este mai aglomerat, si isi gaseste cu greu o ora pentru o sedinta cu tine, atunci poti fi sigur ca are o multime de clienti. Ori, daca ar fi un avocat slab, cu siguranta nu ar avea prea multi clienti, am dreptate? Un avocat din Bucuresti care este liber oricand pentru a stabili o intalnire cu tine nu este un semn bun. Mai bine astepti o saptamana pentru a te intalni cu avocatul potrivit, care iti va castiga dreptatea, decat sa te intalnesti cu primul care iti iese in cale si sa va indreptati impreuna catre esec.

Un alt criteriu important poate fi baroul  sau casa de avocatura din care face parte. Este stiut faptul ca unele case de avocatura nu acorda un loc in interiorul ei, oricui, isi selecteaza cu atentie avocatii cu care sa lucreze pentru a mentine reputatia nepatata a casei respective. Asa ca fiti cu bagare de seama, angajati avocati de la case cu prestigiu, pentru a fi mai sigur ca ati ales ce trebuie.

Un criteriu la fel de important atunci cand va alegeti un avocat din Bucuresti este educatia sa. Desi nu este suta la suta sigur ca un avocat scolarizat la Sorbona, va fi si cel mai bun dintre ei, un avocat care a absolvit o scoala de drept buna, va fi mai bine pregatit pentru orice fel de caz.

De asemenea, ai grija sa alegi un avocat din Bucuresti specializat pe problema ta. Daca ai probleme cu un contract de creditare la banca, nu alege un avocat bine pregatit pentru divorturi. Nu va fi destul de pregatit pentru problema ta si vei pierde atat cazul cat si banii pentru cheltuielile de judecata si onorariul avocatului tau.

Alege avocatul care sa te reprezinte dupa cretiriile de mai sus si vei avea numai de castigat. Desigur, de dorit ar fi sa nu ajungem   in care sa avem nevoie de avocat, insa daca se intampla sa avem nevoie, sa-l alegem cu grija.